Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hungaricum képes leírás - Hungaricum.tlap.hu
részletek »

Hungaricum - Hungaricum.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hungaricum.tlap.hu » Hungaricum
Keresés
Találatok száma - 5 db
Borosüveg festés

Borosüveg festés

Borosüvegek kézi festésével foglalkozunk, magyar mintákkal, amit szeretteinek, barátainak, üzleti partnereinek ajándékozhat. Ilyet nem talál az interneten, ajándékozzon kiváló magyar borokat, magyar motívumokkal díszítve! Cégeknek, megbecsült külföldi partnerek részére egy különlegesen egyedi ajándék Magyarországról!

Hungaricum Shop

Hungaricum Shop

A Premium Hungaricum Egyesület 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a Kárpát Medence mindazon kis- és középméretű élelmiszer ipari és kapcsolódó vállalkozásait, amelyek egyedülálló minőséget állítanak elő, és amelyek fennmaradása meggyőződésünk szerint pótolhatatlanul hozzájárul az egyetemes emberiség gasztronómiai és kulturális örökségéhez. Kiemelt célunk az egészséges életmód támogatása olyan termékek előtérbe helyezésével, amelyek természetes alapanyagokból és környezetbarát technológiával készülnek. Kis hazánkban a nagy bevásárló központok egyoldalú élelmiszer kínálatában alig található egészséges, jó ízű magyar áru. A Premium Hungaricum Egyesület összefogja, védjegyet ad (minőségi kontroll mellett) Kárpát medence tradicionális magyar terméket produkáló kistermelőinek, vállalkozóinak. Ezeket, a termékeket - más, egészséges magyar élelmiszerrel - kínáljuk WEB áruházunkban, Magyar Termék Boltjainkban Premium Hungaricum boltjainkban. Rendszerünk nyitott, várjuk mind a termelőket, mind a gyártókat, akik elfogadják a csapatunk szellemiségét, produkálják azt a minőséget, ami az egészséges, színvonalas táplálkozást szolgálja. Hitünk szerint ezzel szolgáljuk magyarságunkat. Kínálatunk folyamatosan bővül, a hagyományos magyar árúk mellett a korszerű új termékeket is kínáljuk.

Hungarikum Bolt

Hungarikum Bolt

A magyar nép méltán lehet büszke a Kárpát-medence egészéhez vagy egy-egy tájegységéhez kötődő, több száz éves történelmi múlttal rendelkező hagyományaira, szokásaira, kultúrájára. A Kárpát-medence magyarlakta vidékein számtalan érték halmozódott fel, melyek szellemi vagy éppen élelmiszer-ipari termékként túlélték a változó világ nehézségeit.

Hungarikumok az EU-ban

Hungarikumok az EU-ban

Az Európai Unióban a nyolcvanas évek végétől vált törekvéssé, hogy egyes termékek kizárólag rájuk jellemző, helyi sajátosságai külön hangsúlyt kapjanak az öreg kontinens egyre szélesebb nemzetközi piacán. A regionális vagy nemzeti sajátosságok hangsúlyozása nemcsak a termékek előállítóinak helyzetét javító marketingfogás, hanem a fogyasztók érdekeit is szolgálja, hiszen a vásárló így könnyebben meg tudja különböztetni a magas minőséget képviselő, egyedi karakterű árut a globális tömegtermékektől.

Védett magyar termékeink az Európai Unióban

Védett magyar termékeink az Európai Unióban

Csupán négy magyar élelmiszer szerepel az európai unikumok listáján, bár számos további van várólistán. Az európai terminológia szerint oltalmazásra vár. A közösségi oltalomig azonban hosszú út vezet. - erről a témáról olvashatunk itt cikket.

Tuti menü